Tro, håb og fibromyalgi

Rejse- og oplevelsesdage bliver til stilledage

 

Rejse- og oplevelsesdage bliver til stilledage

 

I dag skulle vi have siddet på et fly til USA. Vi havde glædet os meget til turen, som har været planlagt længe. Vi skulle have været rundt i stater og byer, hvor vi aldrig før har været, og vi skulle især have tilbragt kvalitetstid med søn, svigerdatter og barnebarnet på 5 år.

Det blev så ikke til noget i denne omgang. Rejsen er udsat på ubestemt tid. Trist men nødvendigt.

Men inden vi nåede så langt, var der jo dage og uger, hvor vi så tiden an og fulgte udviklingen af coronavirus i verden. Usikkerhed er ikke godt for min stress, men nu er usikkerheden ovre, rejsen er aflyst, og vi kan nu bare vente på bedre tider.

Vi er jo ikke de eneste, som har måttet ændre planer og udsætte noget, som vi havde glædet os til. Det har jo ramt virkelig mange.

I stedet for at rejse til fjerne egne, vil vi nu nyde foråret her i det nære. Stille dage med strik og ture i skoven. I skoven er de første anemoner sprunget ud, og spætterne sender deres hakkende lyde ud blandt de endnu nøgne træer.

Jeg håber, at dette virusudbrud snart klinger af uden alt for mange alvorlige følger, men desværre ser det slemt ud mange steder, og jeg sender tanker til alle, som er ramt.

 

 

Forårshilsener

Fra

Merete.