Kartoffelsalat med yoghurtdressing
Kartoffelsalat med yoghurtdressing.
1 kg. kogte, kolde kartofler
1 rødløg, finthakket
350 g. neutral planteyoghurt
1½ - 2 tsk. dijonsennep
1 tsk. agavesirup
½ tsk. sellerisalt
Salt og peber
Pynt: finthakket purløg, finthakket persille, karse, tomater i både, radisser i skiver. Hvis der bruges frisk rødløg kan den grønne top hakkes fint og bruges som pynt.
Har du bladselleri i grøntsags-skuffen, så erstat sellerisaltet med 1-2 stilke finthakket bladselleri.
Rør planteyoghurten med løg, sennep, agavesirup og sellerisalt. Smag dressingen til med salt og friskkværnet peber. Skær kartoflerne ud i mundrette stykker og rør dem med dressingen. Pynt kartoffelsalaten inden serveringen med en eller flere af de foreslåede krydderurter og/eller grøntsager.
Velbekomme.