Tro, håb og fibromyalgi

Cremet jordskokkesuppe

 

Cremet jordskokkesuppe

 

1 løg, hakket

5 fed hvidløg, finthakkede

2 spsk. grøntsagsbouillon

1,2 l vand

400 g jordskokker, skåret i skiver

2 pastinakker, skåret i skiver

3 kartofler, skåret i skiver

2 stilke bladselleri, skåret i skiver

0,5 l cashewmælk eller anden plantemmælk

Salt, friskkværnet peber

 

Opløs grøntsagsbouillonnen i 2 dl af vandet, og varm det op, til det koger. Svits løg og hvidløg i bouillonen i et par minutter.

Tilsæt grøntsagerne og resten af vandet. Lad det koge i 20 minutter, blend derefter suppen med cashewmælken.

Smag til sidst suppen til med salt og friskkværnet peber – pas på med saltet, da bouillonen er salt i sig selv.

Servér suppen med rugbrødschips.

Velbekomme!