Tro, håb og fibromyalgi

Velkommen til bloggen .....

 

Dette er første blogindlæg - og det skrives allerede, mens resten af hjemmesiden er under opbygning. Jeg har nemlig valgt, at denne side skal være en levende side, en side, som hele tiden udbygges med nye indlæg, og at du som læser og følger, kan følge med i sidens udvikling.

Det er jo netop sådan med mennesker ramt af fibromyalgi, at tempoet må sættes ned, forventningerne til egen formåen må justeres, og man må lære at stille sig tilfreds med den smule, kræfterne den enkelte dag, uge eller måned tillader. Derfor tænker jeg, at det for andre giver et mere realistisk billede af, hvordan livet som fibromyalgiramt former sig, når jeg nu lader mine læsere følge opbygningen af siden i det tempo, der fungerer for mig. Måske du vil blive utålmodig og tænke, at det hele godt kunne gå lidt hurtigere - tro mig: sådan bliver det i hvert tilfælde for mig selv. Selv om jeg har lært meget, er jeg endnu ikke færdig med at lære - og jeg bliver ofte irriteret over min langsomhed, for idéerne til og ønskerne for, hvad jeg så gerne vil, står i kø for at blive realiseret, men samtidig er jeg jo nødt til at respektere, hvor grænsen til min formåen går.

Jeg glæder mig over, at min side nu er en realitet, for hvor har jeg længe ønsket at lave en sådan side. Jeg føler, at jeg har meget på hjerte og meget at dele. Da jeg var ny med fibromyalgi, søgte jeg viden og andres erfaringer, hvor jeg kunne, og jeg er meget taknemmelig over ikke bare den viden, jeg fandt, men jeg skylder især stor tak til alle de skønne mennesker, som brugte så meget af deres egen sparsomme energi på at formidle, at livet med fibromyalgi ikke bare er værd at leve, men også kan indeholde stor livsglæde, kvalitet og kærlighed. Det er mit håb, at også mine erfaringer kan bruges positivt af andre.