Chocolate-chip cookies
Chocolate-chip cookies
Lækre cookies med chokolade, bedre bliver det næsten ikke! Og de er oven i købet lette at lave, dejen skal bare samles og formes, og vupti efter omkring et kvarter i ovnen, er der nybagte cookies klar til servering. Eneste ulempe er, at de smager så godt, at de forsvinder alt for hurtigt - så pas på! ;-)
Ca. 22-24 stk.
350 g. fuldkornsspeltmel
50 g. havregryn
50 g. fuldkornsrismel
25 g. boghvedemel
2 tsk. bagepulver
1 knivspids salt
60 g. kokossukker
60 g. ahornsirup
50 g. olivenolie
50 g. kokosolie
1,25 dl. vand
80 g. hakket mørk chokolade eller chokoladedråber
Bland først alle de tørre ingredienser. Kom derefter de våde ingrediensen i, og ælt dejen, til kokosolien er smeltet (den smelter hurtigt af håndvarmen) og godt fordelt i dejen.
Form valnøddestore kugler af dejen, tryk dejkuglerne flade med hænderne, og læg dem på bagepapirsbeklædte bageplader.
Bag ved 175 grader i ca. 15-16 minutter.