Tro, håb og fibromyalgi

Chocolate-chip cookies

 

Chocolate-chip cookies

Lækre cookies med chokolade, bedre bliver det næsten ikke! Og de er oven i købet lette at lave, dejen skal bare samles og formes, og vupti efter omkring et kvarter i ovnen, er der nybagte cookies klar til servering. Eneste ulempe er, at de smager så godt, at de forsvinder alt for hurtigt - så pas på! ;-)

 

Ca. 22-24 stk.

 

350 g. fuldkornsspeltmel

50 g. havregryn

50 g. fuldkornsrismel

25 g. boghvedemel

2 tsk. bagepulver

1 knivspids salt

60 g. kokossukker

60 g. ahornsirup

50 g. olivenolie

50 g. kokosolie

1,25 dl. vand

80 g. hakket mørk chokolade eller chokoladedråber

 

Bland først alle de tørre ingredienser. Kom derefter de våde ingrediensen i, og ælt dejen, til kokosolien er smeltet (den smelter hurtigt af håndvarmen) og godt fordelt i dejen.

Form valnøddestore kugler af dejen, tryk dejkuglerne flade med hænderne, og læg dem på bagepapirsbeklædte bageplader.

Bag ved 175 grader i ca. 15-16 minutter.