Tro, håb og fibromyalgi

Pause ...

 

Pause ...

Jeg har holdt pause, pause fra hverdagen, pause fra de daglige rutiner, pause fra de sædvanlige opgaver og pause fra computeren. Den slags pauser er gode at give sig selv.

Min mand og jeg har fejret kobberbryllup, og vi tilbragte en weekend sammen med den nære familie og vennekreds i et lejet sommehus. Her var plads til overnattende gæster og afslappende samvær. På dagen havde vi lavet festlig brunch, en lille gåtur for de, som havde lyst, eftermiddagskaffe med hjemmebagte lækkerier, og til sidst også en dejlig buffet leveret til døren af den lokale slagter og restaurant.

Det blev en dejlig weekend, som vi har nydt i fulde drag, og som vi vil se tilbage på med smil og glæde.

I dagene efter har der været dømt pause, velfortjent pause, hvis I spørger mig, for jeg har haft travlt med både planlægning, indkøb og køkkentjans i mange dage optil. Min fib-hjerne mistede tidligt overblikket, så jeg forsøgte at arbejde mig ud af min hjernes forvirrig - nok ikke den bedste løsning, men den eneste jeg kunne finde på, samtidig med at jeg håbede på, at min mand kunne styre os igennem det, jeg ikke kunne overskue. Og ja, ved fælles hjælp er alt forløbet, som det skulle.

Men netop derfor trængte jeg til pause, pause og pause. Dagene efter festen har været stille dage i et roligt sommehus - ren terapi for en overbelastet fib-hjerne og fib-krop.

Nu er jeg lige så langsomt ved at finde min indre ro igen. Jeg kan glæde mig over, at det igen bliver hverdag, glæde mig til at genoptage de daglige rutiner samt hverdagens pligter og gøremål, for både fest, godt samvær med mennesker, jeg holder af, og de efterfølgende pausedage har ladet batterierne op, så jeg nu er klar til kommende udfordringer.

Hvor er jeg taknemmelig for, at det kan lade sig gøre - både at holde fest og være sammen med de mennesker, jeg holder af, og at kunne sætte alt på pause i dagene efter. Det gør, at jeg kan både kan glæde mig over at bruge min energi og mine kræfter på dejlige dage og gode oplevelser, og at jeg efterfølgende kan sætte pris på at få skønne pause-dage til at genvinde energien og kræfterne, så al glæden ikke drukner i træthed, men kan tages med og drysses ud over hverdagene, som kommer.

 

Tak fordi du læste med - jeg ønsker dig gode dage.

Merete.