Tro, håb og fibromyalgi

Karrysalat

 

Karrysalat

 

Karrysalat smagt til med både karry og garam masala giver en rig og rund smag, som passer godt til festlige frokoster året rundt.

 

150 g. spelt suppehorn

200 g. champignons i små tern

1 lille løg, finthakket

1½ tsk. karry

1 tsk. gurkemeje

1 tsk. garam masala

2 dl. sojayoghurt, neutral

1 tsk. tamari

1 tsk. ahornsirup

Salt og peber

Purløg til pynt.

 

Kog suppehornene ifølge beskrivelsen på pakken. Hæld vandet fra og afkøl suppehornene.

Champignons svitses på en varm pande, indtil de afgiver væske. Tilsæt løg, karry, gurkemeje og garam masala. Svits under omrøring, indtil væsken er stort set fordampet – det skal ikke være tørt, men som en stuvning. Tag panden af varmen, og lad blandingen køle af.

Rør de afkølede suppehorn og den afkølede champignonblanding i yoghurten.

Tilsæt tamari og ahornsirup.

Smag til med salt og peber.

Anret og pynt med fintklippet purløg.