Tro, håb og fibromyalgi

Squashkage

Squashkage

 

175 g. fuldkornsspeltmel

60 g. fuldkornsboghvedemel

100 g. kokossukker

2 tsk. stødt kanel

1 tsk. stødt ingefær

1 tsk. vaniljepulver

¼ tsk. stødte nelliker

¼ tsk. salt

1 tsk. bagepulver

1 tsk. natron

200 g. revet squash

1 lille moden banan, moset

1,25 dl. plantemælk, https://www.trohåbogfib.dk/index.asp?loadContent=417122 (xn--trohbogfib-45a.dk)

½ dl. sol og C-vitamin på flaske, https://www.trohåbogfib.dk/index.asp?loadContent=343234 (xn--trohbogfib-45a.dk)

2 spsk. kokosolie, smeltet

1 spsk. raps- eller olivenolie

 

Bland først de tørre ingredienser, mel, sukker, krydderier, bagepulver og natron. Bland derefter de våde ingredienser i – squash, banan, plantemælk, citrussaft og olie – og rør til det hele er godt blandet, uden at overarbejde dejen.

Dejen fordeles i en springform foret med bagepapir, og overfladen glattes ud, så den er jævn.

Bages ved 175 grader i ca. 55 minutter.

Kagen kan fint serveres, som den er, men skal der gøres lidt ekstra ud af serveringen, kan kagen pyntes med pærecreme, https://www.trohåbogfib.dk/index.asp?loadContent=370856 (xn--trohbogfib-45a.dk) og drysses med hakkede nødder.