Tro, håb og fibromyalgi

Chokoladesmåkager med kokos

 

Chokoladesmåkager med kokos      ca. 35-40 stk.

Veganske og glutenfri

 

Disse skønne småkager er hurtigt lavet - dejen skal kun lige samles, formes og bages. Og så smager de fantastisk, kombinationen af peanutbutter, chokolade og kokos er et perfekt match.

 

100 g. peanutbutter

50 g. kokosolie

70 g. kokossirup eller mørk agavesirup

60g. fuldkornsrismel

40 g. fuldkornsboghvedemel

40 g. kokosmel

40 g. mandelmel

18 g. kakao

1½ tsk. bagepulver

1½ tsk. vaniljepulver

1 knivspids salt

 

Til dejen æltes alle ingredienser hurtigt sammen. Når dejen hænger sammen, deles den i 2, og der rulles 2 tynde dejruller, ca. 40 cm. lange. Hver dejrulle deles i ca. 20 stk., som rulles i håndfladerne til kugler. Hver kugle sættes på en bageplade beklædt med bagepapir. Kuglerne trykkes flade (kan evt. trykkes flade med en gaffel dyppet i vand, hvis man ønsker et fint rillemønster på overfalden).

Bages ved 220 grader i ca. 8-9 minutter.

Afkøles på bagerist.

De kolde kager opbevares i lukkede dåser ved stuetemperatur.