Tro, håb og fibromyalgi

Godt Nytår 2019

 

Godt Nytår til jer alle

          - jeg håber, det må blive et givende år for os alle.

Her ved nytårstide er det jo almindeligt både at se tilbage på året, som nu er sluttet, samt at se frem mod det helt nye og endnu næsten ubrugte år.

Når jeg ser tilbage på 2018, ser jeg et år med rigtig mange gode oplevelser, både de ekstradiordinære, som ferier og gæster og ikke mindst en bogudgivelse, og de ordinære oplevelser, hverdagene med ro, strikning og eksperimenter i køkkenet. Det har været endnu et godt og givende år, hvor jeg - igen - har oplevet at kunne mere end forventet, men selvfølgelig har der da også været oplevelser, som bragte min stress op i højder, hvor den ikke er sjov at være i stue med, med flashbacks, som fik kroppen til at sitre og gå selvsving, og med ugers restitution efterfølgende. Det fortæller mig, at jeg stadig skal pase på mig selv og forsøge at undgå den slags situationer - der er endnu noget at arbejde med, og det arbejde vil fortsætte i det nye år.

Fokus vil dog stadig være på det positive - 2018 har været et produktivt strikkeår, lidt strik til mig selv og rigtig meget strik til andre, lige fra de mindste små søde babyting, over børnemodeller til den helt store herrestørrelse, for endelig blev Flemming forkælet med varm og flot hjemmestrik med traditionelt færøsk mønster taget fra den nationale færøske mandsdragt. Der strikkes fortsat, lige nu er jeg tilbage på mit designprojekt, som jeg påbegyndte i begyndelsen af 2018, og jeg håber meget, at en serie til de helt små størrelser kan færdiggøres i løbet af året. 

2018 har også været et produktivt år på andre områder - en ny bog, en ny hjemmeside med tilhørende facebookside. Blogindlæg, plantebaserede opskrifter og indlæg både om livet med fibromyalgi og om den plantebaserede kost er blevet en del af min hverdag, mit nye arbejde, hvis man kan sige sådan, når der ikke er anden løn end den tilfredsstillelse, det er, at skrive om det, der er blevet en hjertesag. Forhåbentlig bliver hjemmesiden i løbet af året udbygget med meget mere viden, information, nye opskrifter og personlige fortællinger om alt det, der ligger mig på sinde.

Jeg ønsker alle et godt, glædeligt og givende 2019.

Merete.