Tro, håb og fibromyalgi

Grøntsagsfad med gulerod, porre, pastinak og broccoli

 

Grøntsagsfad med gulerod, porre, pastinak og broccoli

 

Inspireret af et dejligt grøntsagsfad serveret hos gode venner kommer her min fortolkning af retten. Grøntsagsfadet er lækkert tilbehør til næsten hvad som helst.

 

2 store gulerødder

1½ porre

1 stor pastinak

½ broccoli

1½ spsk. olivenolie

1 tsk. hvidløgsgranulat

1 tsk. tørret rosmarin

½ tsk. urtesalt

En smule friskkværnet peber

 

Opvarm ovnen til 200 grader.

Skær gulerødder, porre og pastinak ud i tændstikstore bjælker. Placer grøntsagsbjælkerne i et ovnfast fad. Hæld 1 spsk. olivenolie, ½ tsk. hvidløgsgranulat, rosmarin, urtesalt og friskkværnet pebet over og fordel det i grøntsagerne.

Sæt fadet i ovnen i 20 minutter. Mens fadet er i ovnen, deles broccolien i fine buketter. Broccolistænglen skæres ud i bjælker som de øvrige grøntsager. Hæld ½ spsk. olivenolie og ½ tsk. hvidløgsgranulat over broccolien og fordel det.

Efter 20 minutter tages fadet ud af ovnen, der røres i grøntsagerne, hvorefter broccolien fordeles hen over. Sæt igen fadet i ovnen og bag grøntsagerne yderligere 20 minutter.

 

Velbekomme.